Nieuws, leuks en andere dingen #2

Welkom in de nieuwe rubriek Nieuws, leuks en andere dingen van Allihoppa. Hier deel ik de leuke dingen die ik tegenkom, diy-nieuws, mooie nieuwe producten en wat al niet meer.

franjedesign_crazycactus

Crazy Cactus Club van Franje Design

Cactussen, wie houdt er niet van?! Voor Vera van Franje Design reden om de Crazy Cactus Club op te richten. Lid worden is makkelijk: naai gewoon zo’n leuk embleem op je jas. Oeeeh, ik hou van gekke cactussen.

Foto: Franje Design

poesjes

Poesjes

Ken je Poesjes? De serie van de VPRO? Oh het is echt fantastisch! Mamapoes Mimi woont met haar vier kittens boven oom Boudewijn en zijn butler Ed (een schildpad). Mimi moet elke dag gaan werken en dus moet oom Boudewijn oppassen op de kittens, maar dat laat oom Boudewijn graag over aan zijn butler. Het huis is helemaal gemaakt op poesenafmetingen en stond in de woonkamer van de maakster van de serie. Ik ben verslaafd. Echt zo leuk! En je kijkt alles terug op npo.nl.

Foto: VPRO

clubgeluk

Club geluk en het geheim van de gebreide ham

Bizarre breisels vind je in dit boek van Club Geluk. Een ham dus, maar ook schaatsen, een kandelaar en nog veel meer leuks. Alles is zo realistisch mogelijk nagebreid. Heel kunstig. Helaas kan ik niet breien (maar wat niet is kan nog komen natuurlijk), maar alleen om naar te kijken is dit boek ook al geweldig.

Foto: Club Geluk

engelpunt

Nieuw servies Engel.

Het gebeurt niet vaak, maar soms wil ik gewoon hebben hebben hebben. En dat heb ik met het nieuwe servies van Engel. Zulke fijne kleuren en illustraties. Mooi! En dan ook nog van bamboe.

Foto: Engel.

snurk

Snurk dekbed

Ik wil ook slapen tussen een konijntje en een eekhoorn! Dat zit er helaas niet in, want dit geweldige dekbed is alleen voor eenpersoonsbedden verkrijgbaar. Maar Snurk maakte ook een tweepersoons dekbed met dezelfde eikeltjes. Mis je wel het konijn en de eekhoorn. Dat wel.

Foto: Snurktrefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Nieuws, leuks en andere dingen #2”

  1. Yvonne says:

    Zo’n leuke rubriek, ik word er blij van. Haha, ja oh Poesjes! Geniale tip!