Mijn Storytel luisterboeken wishlist

Tijdens het wandelen door de sneeuw, toen ik moest wachten tot mijn haarverf was ingewerkt bij de kapper, op de fiets en in de trein. De afgelopen twee weken heb ik veel via Storytel naar luisterboeken geluisterd. Ik heb zelfs al twee boeken uit. Een boek per week, dat lukt me echt niet met papieren boeken hoor.

Ik ben fan dus, van de luisterboeken. De app staat op mijn telefoon, dus ik heb ‘m altijd bij me. Mijn papieren boek had ik bijvoorbeeld niet bij me bij de kapper. Maar Storytel op mijn telefoon wel. En zo kon ik toch weer 40 minuten een boek luisteren. En zo voelt die wachttijd, die je anders een beetje doorbrengt op social media, opeens best efficiënt besteed.

storytel_allihoppa_2

Wat ik al luisterde

Ik ‘las’ Hygge van Meik Wiking, over de Deense gezelligheid. Een fijn, kort boekje. Zeker geschikt voor als je thuis onder een dekentje zit en het buiten sneeuwt.

Ook luisterde ik The Subtle Art of Not Giving A F*ck van Mark Manson. Een lekker nuchter, verhelderend boek over hoe je je beperkingen moet kennen en die moet accepteren. Wat me het meest bij bleef: je kunt maar om een aantal dingen ‘een fuck’ geven dus zorg ervoor dat dat belangrijke dingen zijn. De rest doet er niet toe. En dat is zo waar.

storytel_allihoppa

Wat ik nog wil luisteren

Okee die twee boeken las ik dus al. Omdat ik zo enthousiast ben over de luisterboeken heb ik er al heel wat op mijn virtuele boekenplankje gezet. En dat zijn voornamelijk romans.

Bijvoorbeeld The Thousand Autumns of Jacob de Zoet. Ik begon ooit aan dit boek, maar het pakte me niet direct. Ik wil het graag nog een kans geven, want David Mitchell is een van mijn favoriete schrijvers. Wie weet lukt het met een luisterboek wel? Ik ga het proberen.

Ook op het lijstje staat Here I Am van Jonathan Safran Foer. Zijn boeken Everything is Illuminated en Extremely Loud and Incredibly Close vond ik erg mooi. Dus ik ben benieuwd naar zijn nieuwste.

Al heel lang op mijn leeswishlist staat A hologram for the King van Dave Eggers. Ik heb volgens mij zo’n beetje alle boeken van Dave Eggers gelezen, behalve deze. Dus deze hoort ook op het lijstje.

Verder op mijn boekenplank staan Nutshell van Ian McEwan, The Course of Love van Allain de Botton en The Shock of the Fall van Nathan Filer. Ik kan even vooruit dus. Heb ik wat te doen tijdens de kerstdagen :)Ik zal jullie binnenkort laten weten welke boeken ik geluisterd heb en wat mijn favorieten zijn.

Last minute kerstcadeau

Ben je nou net zo enthousiast geworden over luisterboeken als ik? En wil je dat enthousiasme ook delen? Geef dan een Storytel-giftcard als kerstcadeau. Zo geef je je familielid of vriend in één keer duizenden boeken cadeau. Daar kan niemand aan toppen hoor. Ook handig is dat je de giftcard nog heel last minute aan kan schaffen. Je kan ‘m óf mailen, óf print ‘m uit en leg ‘m onder de boom, net iets gezelliger. Je kiest uit een giftcard voor 1,3,6 of 12 maanden. Net hoe groot je budget is. En echt hoor, je doet iedereen een plezier met een goed luisterboek.

Deze blogpost heb ik in samenwerking met Storytel geschreven.

storytel_allihoppa_4 
 
 
 

Reacties