IMG_20170104_155354

Jens!

Twee weken maakt hij alweer deel uit van ons gezin: Jens! Hij werd geboren op 22 december, nog net voor kerst gelukkig. Van de feestdagen hebben we dus niet heel veel meegekregen (soep uit de vriezer op Eerste Kerstdag, om 22.00 uur naar bed op oudjaarsdag ;)). Maar op Tweede Kerstdag kwam de familie met eten langs en dat was gezellig.

IMG_20161224_153715

En alle clichés zijn waar hoor met zo’n tweede kind: wat vergeet je snel hoe klein zo’n pasgeboren baby is (en wat vergeet je snel hoe hels de nachten kunnen zijn) en hoe groot lijkt je oudste in vergelijking. Olivier is superlief voor Jens (beeeeebie) en brengt een speentje of flesje als hij huilt. Ook laat hij graag zien dat Jens óók ogen, een neus en een mond heeft, net als hij.

IMG_20161227_105831

De opstart is tot nu toe wat rommelig, met Olivier die een dubbele oorontsteking had (zielig!) en Jens met spruw (ook zielig!). Maar dan kan het alleen maar beter worden, hou ik mezelf maar voor.

Tussen de bedrijven door zijn we bezig met het nieuwe kamertje van Olivier. Ik hoop dat ik daar binnenkort wat van kan laten zien. En dat ik snel weer tijd heb voor een leuk diy-projectje. Want daar word ik gelukkig van 🙂 Tot gauw!

IMG_20161230_100119

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

4 Reacties op “Jens!”

 1. Eva says:

  Die kleine vingetjes, mijn hemel <3
  Heel erg gefeliciteerd ook hier nogmaals, ik hoop dat alle zieke momenten snel zijn afgelopen!

 2. Manon says:

  Van harte gefeliciteerd met jullie kereltje!! Wat een stoere naam hebben jullie hem gegeven. Heel veel geluk met z’n viertjes. Liefs!

 3. Denise Beckand says:

  Proficiat met Jens, geniet lekker van jullie nieuwe baby!!

 4. Ageeth Mooij says:

  Gefeliciteerd met je mooie kleine man! Ik wens jullie gezondheid en vreugde.