cupcakeprikker

Het jaar rond {allihoppa}

Wow 2014, wat was je een heftig jaar! En dan te bedenken dat dat jaar bijna voorbij is. Ik ben er op een bepaalde manier wel blij mee, want ik heb zo het idee dat 2015 een heel speciaal jaar gaat worden. Maar 2014 was hoe dan ook een bijzonder jaar.

Want als iemand me vorig jaar had gezegd dat ik in één jaar een klushuis zou kopen én zwanger zou raken, dan zou ik ‘m voor gek hebben verklaard. Want we waren al jaren op zoek naar een huis en zwanger raken ging ook niet van een leien dakje. Dat die twee dingen dit jaar precies tegelijk kwamen, is dus bijzonder wonderlijk. Ik zou het niemand perse willen aanraden, maar als het moet dan lukt het natuurlijk wel. Alles komt altijd goed 🙂

feesttafel_allihoppa

Behalve zwanger worden en verhuizen, lanceerde ik in 2014 ook deze blog, allihoppa.nl. Een hele goede zet, want ik word er elke dag zo blij van om voor Allihoppa diy’s te maken, recepten te fotograferen, mensen te interviewen, binnenkijkers te maken, etc. Ik zou het het liefst de hele dag doen, maar dat zit er nog even niet in.

annelies_workshop

Allihoppa heeft mij het afgelopen jaar veel nieuwe dingen gebracht. Zo ben ik creatieve workshops gaan geven. De eerste bij de Etsy Craft Party van het Ka-ching Collectief, daarna bij Seinfestijn en laatst nog op de Kerstmarkt in Utrecht. Workshops geven vind ik ontzettend leuk om te doen, dus daar wil ik zeker in 2015 verder mee gaan.

Food-&-Design-Tour DEF

Ik organiseerde de Food & Designtour hier in Utrecht met Ria Geraets van More Than Mayo. Met een aantal bloggers en instagrammers gingen we de leukste plekken van Utrecht langs. Het was een ontzettend leuke dag!

imakin_allihoppa_3

Met Imakin maakte ik een diy-pakket foto’s borduren. Ik had al een tijd het idee om diy-pakketten te gaan maken, maar het kwam er nooit van. Dat Jinske van Imakin mij benaderde om samen een pakket te maken, was dus perfect.

binnenkijker_heis_2

Verder ontmoette en sprak ik dit jaar heel veel leuke, inspirerende mensen. Bijvoorbeeld omdat ik een binnenkijker bij ze maakte, ze interviewde of ze tegenkwam op een evenement. En dan waren er nog een heel aantal gastbloggers die de tijd namen om een blog te schrijven toen ik op vakantie was. Allemaal heel erg bedankt voor jullie tijd en inspiratie!

kerstballen_diy_allihoppa_4

2015 start ik met mijn zwangerschapsverlof. Ik ben van plan om nog veel tijd te steken in allihoppa.nl, maar ik kan slecht inschatten hoe dat gaat lopen. Dus als er hier minder artikelen verschijnen dan normaal, dan weet je hoe het komt. Verder heb ik heel veel plannen voor Allihoppa, maar daar zullen jullie nog even geduld voor moeten hebben, want daar zal ik halverwege het jaar mee verder gaan.

Een heel fijn 2015 voor jullie allemaal! Bedankt voor jullie lieve reacties het afgelopen jaar en tot in 2015!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

6 Reacties op “Het jaar rond {allihoppa}”

 1. Eva says:

  Wat een prachtig en vol jaar zeg. Heel bijzonder dat dat huis en jullie toekomstige kindje zo bij elkaar kwamen dat het ineens in 2014 hét moment was. Ik kan me amper voorstellen wat volgend jaar voor jullie zal brengen, heel spannend! Houd je ons op de hoogte? 🙂
  Heel erg gelukkig nieuwjaar, vol liefde en mooie momenten!

 2. Anne | Inspire Styling says:

  2014 was een heerlijk en bijzonder jaar! Vol nieuwe dingen, mensen en projecten. Maar 2015 wordt fantastisch, dat weet ik zeker! En voor jullie sowieso onvergetelijk! Fijn dat ik een klein stukje van dit jaar met je heb mogen delen, we zien elkaar volgend jaar! 🙂 xx Anne

 3. Karlijn says:

  Alvast een HAPPY NEW YEAR voor jullie drie 🙂 X

 4. Liza says:

  Veel geluk in 2015 toegewenst!
  Succes met je zwangerschap en geniet van je verlopf.
  Groetjes,
  Liza

 5. Denise Beckand says:

  Het was een mooi jaar voor je, erg leuk je ontmoet te hebben!Ik wens jullie samen een gelukkig en creatief nieuw jaar!! Geniet van je zwangerschapsverlof :-))

 6. Annelies Vermeulen says:

  Bedankt allemaal!