Etsylokaal: koop eens bij een maker uit de buurt

Kopen van echte mensen is zo veel leuker dan kopen bij grote winkelketens. Je koopt iets unieks en je weet waar het vandaan komt. En hoe leuk is het als de verkoper bij jou in de buurt woont?

Heel leuk! Daarom is Etsylokaal zo’n leuk initiatief. Meer dan 100 Nederlandse Etsy shops bieden in de maand juni gratis verzending aan bij hun in de buurt.  Omdat ik dit een ontzettend leuk initiatief vindt, doe ik zelf ook mee met allihoppa.etsy.com en verzend ik gratis in Utrecht en Bunnik. Als je hier in de buurt woont, kom ik op de fiets langs om je spullen af te leveren. Nu hopen op mooi weer 🙂

bint_armband

Bint

Maar woon je niet in Utrecht of Bunnik, niet getreurd. Er doen Etsy shops mee uit heel Nederland. Voor een overzicht kun je kijken op dit handige kaartje of kijk op de Etsylokaal blog.

Om je een idee te geven wat voor mooie artikelen er op Etsy te koop zijn, hier een paar voorbeelden. Support your locals!

helloshop_zeep

The Hello Shop

 

 

Drudruchu

Drudruchu

Coverfoto: nikkibeulen.etsy.com 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Etsylokaal: koop eens bij een maker uit de buurt”

  1. Karlijn says:

    Ik vind Etsy lokaal echt een heel goed initiatief. Sowieso koop ik liever bij ‘echte’ mensen dan bij zo’n grote keten. Veel leuker als je weet wie het gemaakt heeft.

    Oh en wat een leuk interview met Heis voor de 101!