De week rond {allihoppa}

Wat is het een heerlijk mistige ochtend. Mist maakt de wereld zo lekker klein en overzichtelijk, net als sneeuw. Ik kan nog net de overkant van de straat zien en dan houdt de wereld wel zo’n beetje op.

Begin van de week was dat wel anders. Toen zag ik deze mooie zonsopkomst vanuit de tuin. Een van de fijnste dingen van buiten de stad wonen, vind ik dat ik nu veel meer van de lucht kan zien. Vanuit mijn werkkamer kan ik lekker naar de wolken kijken.

IMG-20141008-WA0001

Over mijn werkkamer gesproken: dat is de eerste kamer die nu zo’n beetje klaar is om gestuukt te worden. De muren zijn er, de elektriciteit is aangesloten en er is verwarming. Mijn schoonouders (die aan het klussen waren) verrasten ons door de kamer op te ruimen en een tafel met stoelen neer te zetten. Nu hebben we eindelijk binnen weer een tafel waar we aan kunnen eten en waar ik thuis kan werken. Zo fijn! En het geeft hoop dat de rest ook wel goed komt 🙂

20141008_184517

Flipper vind het ook fantastisch, zo’n verwarmde kamer. Kan ze tenminste weer netjes bij ons aan tafel zitten bij het ontbijt. Als er in het vorige huis geen zitplek voor haar was aan tafel bleef ze net zo lang mauwen tot wij een stoeltje voor haar neerzetten. Het is een portret hoor!

20141008_123008

Mijn werkkamer is ook de lichtste kamer van het huis, dus kan ik er fijn fotograferen. Dat probeerde ik uit met deze peervenkelsalade, waarvan het recept deze week op mijn blog komt.

anneliesvermeulennl

Woensdag zette Babette anneliesvermeulen.nl live! Want naast blogger ben ik tekstschrijver en webredacteur. Ik ben heel erg blij met deze mooie website!

20141010_120512

Vrijdag ging ik op bezoek bij Anne van Midden om haar te interviewen en foto’s te maken van haar mooie huis. Ik durf geen huisje meer te zeggen, want daar krijgt haar huis een complex van heb ik gehoord 🙂 Ze heeft echt een fantastisch huis en ik heb veeel foto’s gemaakt. Je moet alleen nog wel even geduld hebben, want komende week deel ik eerst de binnenkijker die ik bij Margriet maakte. Ook te gek trouwens!

20141010_210505

Kampvuur! Vrijdagavond kreeg Lucas vrienden op bezoek. Wij hebben nogal veel hout uit het huis gesloopt dat opgestookt moet worden en wat is fijner om dat te doen dan met een kampvuur. Ik heb er ook nog een tijd bij gezeten in de kruiwagen. Echt waar, een kruiwagen met stoelkussens erin zit heerlijk!

20141011_130448

Zaterdag hebben we ‘wat’ hout en ‘wat’ isolatie gekocht bij de bouwmarkt. Ahum.

20141011_175355

20141011_214152

’s Avonds ging ik naar een heel leuk festival: Woot Woot Wolf. Het werd gehouden in de bossen van Rhijnauwen, hier in de buurt.  Eindelijk was ik eens degene die het minst ver moest fietsen. In het koetshuis en in het landhuis, twee prachtige gebouwen, traden bandjes op. Buiten waren er vuurtjes. Een heel fijne sfeer. Maar ooeehh, wat was het koud!

Deze week wordt een heel leuke week op allihoppa.nl. Ik deel een binnenkijker, een recept, een interview én een diy. Hou het hier in de gaten dus!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties