De week rond {Allihoppa}

Dit was me het weekje wel. We hebben veel geklust in het nieuwe huis. Boven is het nu wel zo’n beetje af, maar beneden verre van. We hebben nog helemaal geen vloer en kunnen dus straks de keuken niet gebruiken. Dat wordt koken op campinggas. Ach ook wel romantisch ­čÖé

Gelukkig had ik na het klussen dit uitzicht, wat het weer helemaal de moeite waard maakte. Lucas en ik zagen trouwens al een specht bij ons huis en een hertje. Het hertje stond op de spoorrails. We hebben ‘m er vanaf gejaagd, want er kwam in de verte al een trein aan. Waarschijnlijk was het hert zelf ook wel weggerend voor de trein, maar wij voelden ons echte redders!

bordurenopfoto_allihoppa

Gelukkig waren er ook leukere dingen dan klussen (al vind ik dat eigenlijk ook best leuk) deze week. Zo werd bekend dat ik een workshop ga geven op de Etsy Craft Party op 7 juni in Amsterdam! Daar heb ik heel erg veel zin in! Het belooft heel gezellig te worden dus kom vooral ook!

allihoppa_1

En wat was het een lekker weer deze week! Ik at een schaaltje bevroren fruit dat ik in de blender had gedaan. Een lekkere gezonde snack! Toen ik deze foto op instagram postte, liet Celine weten dat ze een blog heeft met lekkere gezonde recepten. Wat een leuke blog! Echt een aanrader: plant-aardig.blogspot.nl

allihoppa_3

En er viel ook wat te vieren: Lucas en ik zijn een jaar getrouwd! We hadden er helemaal geen tijd voor, maar vonden toch dat we het moesten vieren. Dus gingen we een dagje naar Maastricht.

allihoppa_4

En zondag gingen vrienden van me trouwen. Dus trok ik mijn vrolijkste panty aan ­čÖé

Wat ik verder leuk vond deze week:trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

4 Reacties op “De week rond {Allihoppa}”

 1. Femke says:

  Wat een fijne week! Succes met de verhuizing!

 2. Annelies Vermeulen says:

  Dankje Femke!

 3. Celine Schroeder says:

  Hoi! Wat lief van je dat je een linkje heb geplaatst naar mijn blog! Zie het nu net als verwijzing in de statistieken van mijn blog ­čśë Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!

 4. Annelies Vermeulen says:

  Dankje!