De week rond {allihoppa}

Ik heb even pauze genomen van het klussen om deze ‘Week rond’ te schrijven. Ik ben ongeveer een miljoen spijkers uit het plafond aan het trekken 🙂

Dinsdag speelde ik met mijn band een paar nummers tijdens een open avond in café Averechts. Je kunt daar gewoon naartoe gaan, je inschrijven en een paar nummers spelen. Superleuk! Het was al een tijd geleden dat we dit hadden gedaan, dus het was wel even spannend. Maar al met al ging het best aardig. Ik postte een foto op instagram en daar werd om videomateriaal gevraagd. Nou, hierboven zul je het hebben hoor 😉

20140721_210741

Maandag was Frauke trouwens nog op bezoek. Die heeft ook ongeveer een miljoen spijkers uit het plafond getrokken. Hoera voor helpende vrienden!

20140723_092345

Deze kussenhoes heb ik woensdag naar Los Angeles gestuurd. Ik ben altijd zo benieuwd bij wat voor mensen mijn bestellingen terechtkomen. Heel spannend!

20140723_150943 Woensdag was het ook tijd voor een lekker ijsje, omdat we goed nieuws kregen.

20140723_185953

Donderdag was minder leuk. Hier verstopt Flipper zich nog heel schattig achter een baksteen. Maar daarna heeft ze zich wat beter verstopt. We hebben haar sinds donderdagavond niet meer gezien 🙁 Ik hoop dat ze op een stoer avontuur is ofzo. En straks lekker weer thuiskomt. Over andere opties wil ik niet nadenken.

IMG-20140726-WA0000

Gelukkig zitten deze twee gekken nog wel lekker in hun hok. Ze zijn zo lief samen.

20140724_204119

We gingen nog zwemmen hier in de buurt. Zo lekker om gewoon ’s avonds even naar het riviertje te lopen, erin te duiken (ahum, dat durf ik helemaal niet ;)) en dan weer naar huis te gaan.

Food-&-Design-Tour DEF

En deze week maakten Ria van More than Mayo en ik bekend dat we een food & design tour organiseren hier in Utrecht. Er zijn nog plaatsen, dus meld je vooral aan!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

4 Reacties op “De week rond {allihoppa}”

 1. Nathalie says:

  Jaaaa! Superleuk om je live te zien 🙂

 2. Karlijn says:

  Wat leuk met dat filmpje! Jullie zijn goed zeg.
  Pff spijkers trekken lijkt me niet zo’n leuk klusje, maar ja het resultaat is natuurlijk wel fijn 🙂

 3. Manon says:

  Oh jeetje, ik hoop dat Flipper zich snel weer laat zien! Erg leuk om je band te horen! Superleuk!!

 4. Marjolein says:

  Snel naar huis, Flipper!