De week rond {allihoppa}

Deze week had ik maar liefst twee leuke etentjes: de afterparty van BBB, waar ik twitterverslaggever was, en de 101-bloggersclub. Verder werkte ik en ging ik naar festival de Beschaving.

weekrondallihoppa

De afterparty was bedoeld om social mediatips uit te wisselen voor webwinkels. Corine van Bint nam het serieus en maakte voor ons een samenvatting. Superleuk! Verder hadden we natuurlijk voornamelijk veel lol. Ik bedoel, kijk deze foto dan ­čÖé

deweekrond_6

weekrondallihoppa_2

Met de 101 Woonidee├źn bloggersclub kwamen er voor de tweede keer bij elkaar. We aten (heerlijk) bij Stan & co en kletsten over bloggen, creatieve cursussen en wat al niet meer. Heel inspirerend! De bloggersclub is een initiatief van Monique van 101 Woonidee├źn, die het leuk vindt om af en toe af te spreken met een stel bloggers. En het is zo’n leuke club mensen!┬á

 

weekrondallihppa_3

Kijk hoe schattig Flipper hier in de tuin ligt. Een vertekend beeld, want normaal loopt ze als een ware moordmachine door het veld naast ons huis en vangt ze de ene muis na de andere. Ik hoop dat de nieuwigheid er snel af gaat (ze gaat deze week voor het eerst naar buiten), maar vrees voor het ergste.

deweekrond_5

Ik hoop in elk geval dat ze niet met een konijntje thuiskomt. Want van de week zaten de wilde konijnen opeens bij ons in de tuin aan de plantjes te knagen. Bouwen wij een heel konijnenhok voor onze eigen konijnen, lopen die wilden hier gewoon rond.

In huis zijn we nu met de badkamer begonnen. Plannen maken, bad, douche en kranen uitkiezen. Omdat we in een houten huis wonen, is het de kunst om een constructie te bedenken waarbij de badkamer echt waterdicht is zodat het hout erachter niet gaat rotten. Er is hier maar weinig informatie over te vinden, dus we moeten het zelf uitzoeken.

weekrondallihoppa_4

En voor de nodige ontspanning ging ik gisteren naar festival de Beschaving. Dat wordt gehouden in de Botanische Tuinen in Utrecht. Tussen de bijzondere planten treden daar bands op en is er theater en een wetenschappelijk programma. En ondanks dat het aan het begin van de dag regende, bleef het de rest van de dag droog en was het een erg geslaagde dag!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “De week rond {allihoppa}”

  1. Ellen says:

    Wij hebben in onze keuken bootlak gebruikt, zou dat kunnen helpen? Of misschien heb je daar al aan gedacht. Succes met klussen!

  2. Annelies Vermeulen says:

    Bootlak, ik ga het eens opzoeken! Dankje!