De week rond {allihoppa}

Ik was twitterverslaggever, kreeg een heel mooi kastje en mooie boeken deze week.

20140609_130740

Maandag at ik pizza bij mijn vriendin Frauke, die ook de webshop Orange Baker heeft. Je ziet op deze blog haar recepten wel eens voorbij komen. Ik fotografeer soms haar baksels en in ruil daarvoor mag ik hier af en toe een receptje delen. Goede deal toch? Zeker als ze me ook nog eens uitnodigt voor een pizzalunch! Dit was echt heerlijk!

1402573848419

Ook heerlijk was de lunch bij BBB. Bij dit event voor webshopeigenaren was ik twitterverslaggever. Dat houdt in dat ik de hele dag alle lezingen heb samengevat in tweets, portretjes heb gemaakt van bezoekers en alle randverschijnselen heb gefotografeerd en gemeld op twitter. Aan het eind van de dag kon ik het telefoonschermpje echt even niet meer zien, maar wat was het leuk om te doen! Hier zie je trouwens Dana en Diana van MamaMarketing die over Social Media praten.

Van zo’n dag krijg ik wel extra zin om weer wat extra aandacht te besteden aan mijn Etsyshop. Ik heb nog nieuwe zelfontworpen stof liggen waarvan ik kussens wil maken voor in mijn shop. Ik hoop echt dat ik er snel tijd voor heb. Ik vind de stof zo mooi geworden (al zeg ik het zelf)!

2014-06-14 19.06.53

Flipper raakt al steeds meer gewend aan dit huis en mag ook wat meer rondlopen op de bovenverdieping. En zo lagen we samen een beetje te chillen op bed. Moet kunnen af en toe. Volgens mij kan ze niet wachten om weer naar buiten te gaan, maar daar ben ik nog een beetje voorzichtig mee. Eerst maar goed wennen aan dit huis.

20140613_183449

Deze week kwamen er twee mooie boeken door de brievenbus: Kunst op je Bord en Mollie Makes Party & Weddings. Binnenkort zal ik er hier over schrijven. Maar ik kan nu al zeggen dat het prachtige boeken zijn!

20140614_184740

Zaterdag was een leuke dag! Want we gingen mijn verjaardagscadeau ophalen: een heel mooi vintage kastje. Natuurlijk zag ik veel te leuke andere spullen, zoals een naaipoefje dat ik toen maar voor mezelf als verjaardagscadeau heb gekocht 🙂 Lucas kon alles wel in één keer dragen zei hij, en dat zag er dus zo uit. Ging allemaal goed hoor 🙂 De slaapkamer begint trouwens al echt ergens op te lijken. Dat is wel echt fijn!

20140614_114654

En vandaag ben ik dus jarig. Ik ga het niet echt vieren, want daar is het huis nu echt nog niet klaar voor, maar er komt wel even wat familie langs. Fijne dag!

Wat ik verder leuk vond deze week:trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “De week rond {allihoppa}”

 1. Myriam says:

  Eerst en vooral: gelukkige verjaardag!
  Zo te lezen was jouw week heel leuk. Je hebt een prachtig vintage kastje gescoord en ik kijk alvast uit naar de verslagen van je nieuwe boekaanwinsten. Nog een fijne zondag!

 2. Karlijn says:

  Dat klinkt als een prima (pizza) deal 🙂
  Wat leuk dat je twitterverslaggever was, klinkt erg leuk. En wat een onwijs mooi kastje, die zou ik ook wel voor mijn verjaardag willen krijgen!

 3. Annelies Vermeulen says:

  Bedankt!