De week rond {allihoppa}

Heerlijk zo’n weekend met drie dagen, vind je niet? Gisteren gaf ik een workshop foto’s borduren tijdens de Etsy Craft Party van het Ka-ching Collectief in Amsterdam. Het was leuk!

Op de heetste dag van het jaar zaten wij lekker koel binnen, of lekker buiten in het zonnetje aan de tuintafels. De ijscoman kwam langs, we kletsten gezellig en natuurlijk waren er  de workshops.

20140607_142824

Het was heel leuk om te zien wat de workshoppers maakten van hun foto’s. Heel mooi dat iedereen wel een idee krijgt bij een foto en er iets moois van maakt. Inspirerend! Deze eerste keer workshop geven smaakt naar meer.

selfieMiranda van PuurAnders gaf ook een workshop: bloemen maken van een foto. Zo mooi! Verder was het heel leuk om bekenden te zien en nieuwe mensen te ontmoeten. En natuurlijk moesten er groepsselfies gemaakt worden (die trouwens meteen afgedrukt werden via een ingenieus apparaat). Bedankt Ka-ching Collectief voor de leuke dag!

20140604_172712

Eerder deze week begon ik ook bij een nieuwe opdrachtgever. Het kantoor zit in een heel mooi pand in Amsterdam. Het herinnert me aan een oud schoolgebouw.

20140604_185723

Verder gingen we deze week nog even de aller-, allerlaatste spullen ophalen uit het oude huis en daar de boel schoonmaken. Omdat we die dag allebei hard gewerkt hadden én het regende én we dus nog moesten schoonmaken, vonden we dat we wel wat lekkers verdiend hadden en gingen we een (vegetarische) burger eten bij Meneer Smakers. Deze linzenburger is lekker!

Ook hoorde ik van de week dat ik Twitterverslaggever ben op het BBB-evenement van MamaMarketing. Donderdag ga ik me dus helemaal suf tweeten over alle seminars en sweatshops. Spannend!

Ook in de categorie leuk nieuws: ik ga over 2 weken Babette van Broesj helpen bij haar kraam op de Etsy-markt op Best Kept Secret Festival. Toch nog een festival voor mij dit jaar! Zo’n zin in!

20140605_201221

Oh en nóg meer goed nieuws: het beton is gestort in ons huis en we kunnen weer over de benedenverdieping lopen. Wie het kleine niet eert…

En wat ik verder nog leuk vond deze week:trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

5 Reacties op “De week rond {allihoppa}”

 1. Suus says:

  Heee wat een leuke blog. Wij gingen toevallig gister daar lunchen en kwamen jullie tegen. Dus ik dacht ga gauw even een kijkje nemen. En wat een heerlijke blog, om heel vrolijk van te worden!

  Liefs Suus van Food Bandits

 2. Annelies Vermeulen says:

  Nouja! Wat leuk!

 3. The Craft party was so much fun! | Mouseblossom says:

  […] More blogposts about the craft party (I’ll add more during the week, so let me know if you wrote about it too): Allihoppa […]

 4. Femke says:

  Wat een leuke evenementen en ontwikkelingen weer. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van jullie huis!

 5. Annelies Vermeulen says:

  Dankje! Ben bang dat je (en ik ;)) voor het eindresultaat nog even geduld moet hebben, maar ik laat de vorderingen hier zien!