De week rond {allihoppa}

Tjonge, het is me het weekendje wel. De twee feestjes waar ik naartoe zou gaan gingen niet door (een omdat we zelf te druk waren en een omdat de jarige job ziek was), maar in plaats daarvan zat ik bij mijn zus in het ziekenhuis die haar been brak. Tja, het leven gaat lang niet altijd zoals je het plant.

20141207_082125

Maar goed, zo begon de dag hier vandaag en dat is toch wel weer heel mooi. Zo fijn om de zon op te zien komen vanaf de ontbijttafel.

20141206_102232

Gisteren gingen we naar Ikea om een afzuigkap en een spiegel te kopen. In tegenstelling tot de meeste bloggers (denk ik) vind ik Ikea helemaal niet leuk. Ik vind het te groot, te druk, te veel, te vol. Dus via de korte route naar de keukenafdeling en daarna naar de spiegels. En dan maar een selfie 🙂

lamp

Van de week kwam ook al de lamp voor de badkamer binnen. Nu kunnen we daar verder met elektra en dergelijke en dan is de badkamer hopelijk begin januari af. We zijn ook nog wezen kijken naar een vloer voor de benedenverdieping. We zijn er bijna uit!

IMG-20141205-WA0000

Van de week zetten Lucas en ik onze schoen. Met een enorme winterwortel voor het paard van Sinterklaas. En ja hoor, toen ik beneden kwam, zat deze in mijn schoen:

IMG-20141205-WA0001

Helaas kan ik ‘m nog niet draaien, want de platenspeler zit nog ingepakt. Maar als die volgend jaar is geïnstalleerd is dit de eerste plaat die ik ga draaien. Dank u Sinterklaasje!

20141205_122005

Ik ging met een vriend en zijn zoontje (vandaar de boterham met hagelslag :)) lunchen bij De Veldkeuken, hier in Amelisweerd. De Veldkeuken is nu gevestigd in een heel gezellige tijdelijke loods en het eten is er heerlijk. Aanrader!

20141206_151639

En oja, mocht je je afvragen hoeveel er eigenlijk bij mij op schoot past: met een buik, een poes en een laptop is het maximum behoorlijk bereikt 🙂

20141205_152020

Volgend weekend, 13 en 14 december dus, geef ik workshops tijdens de Kerstmarkt hier in Utrecht. Ik sta op het Stadhuisplein en je kunt sneeuwbollen maken en foto’s borduren bij mij! Het zijn inloopworkshops, dus je kunt zo aanschuiven. Bovendien neem ik mijn zelfmaak-borduurpakketjes mee, dus als je er een wil kopen, kan dat direct bij mij. Bovenstaande sneeuwbol maakte ik als voorbeeld. Dus: 13 en 14 december van 12.00 – 17.00 op het Stadhuisplein in Utrecht. Zou leuk zijn als ik je daar zie!

winactie_krukversieren_allihoppa_2

En dan: de winnaar van de winactie…. is Maud! Zij heeft inmiddels een mail ontvangen. Gefeliciteerd!

Deze week op allihoppa.nl: een leuke kerst-diy, een recept en mijn favoriete kerstcadeaus. Fijne week!

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “De week rond {allihoppa}”

  1. Karlijn says:

    Oh wat heb je een mooie buik! Al veel meer dan in Eindhoven 😉
    Wat een pech van de feestjes en het gebroken been van je zus. Maar wat een mooie luchtfoto! En die broodjes,mmm daar wil ik ook weleens eten. X

  2. Maud says:

    Ja dat was een leuke mail!! Je hebt een bewogen weekje achter de rug zo te lezen. Die lunch ziet er heerlijk uit en die buik-laptop-poes foto is te leuk.
    Ik sta zelf altijd met een wat dubbel gevoel in de Ikea. Ik vind het inderdaad te massaal en vaak te druk. Maar tegelijkertijd hebben ze soms echt leuke dingen voor leuke prijzen.