De week rond {allihoppa}

Zo, ik heb even pauze genomen van opruimen, schoonmaken en schroeven om deze week rond te schrijven. Weer wat weinig foto’s, ik moet toch eens beter mijn best gaan doen om meer foto’s te maken. Maar goed, hier gaan we.

20141129_112415

Gisteren waren we hier in de buurt bij de Plattelandswinkel. Ze hadden een speciale actie: voor 7 euro kon je een tas met 5 kilo aan groente en fruit vullen. Maar het was ‘speciaal’ groente en fruit: supermarkten willen het namelijk niet hebben. De appels en winterwortels zijn te groot, de groene paprika’s te rood en de peertjes te klein. Maar alles is natuurlijk net zo lekker als groente en fruit dat wel ‘goedgekeurd’ wordt. Zo zonde dat alles dat niet precies in het plaatje past niet verkocht wordt. Deze week gaan wij dus lekker grote appels en bont gekleurde paprika’s eten.

Gisteravond eindigde een beetje treurig, met het nieuws dat de Belgische zanger Luc de Vos is overleden. Luc de Vos ken je misschien niet, maar met zijn band Gorki heeft hij echt prachtige nummers gemaakt. Bijvoorbeeld Lieve kleine piranha. Ik ben heel blij dat Lucas en ik Gorki dit jaar nog hebben zien optreden hier in Utrecht. Dat was een van de leukste avonden en optredens van het jaar. Vandaag draaien we dus lekker veel van zijn nummers.

20141124_090301

Ondertussen heeft Flipper hier weer een nieuw slaapplekje gevonden. Waarom ik ooit een kattenmandje voor haar kocht? Ze ligt blijkbaar liever op isolatie en vloerbedekking te slapen.

20141124_123339

Toen de zon nog scheen van de week  (want wat een grijze dag is het vandaag!) maakte ik deze ‘buikfoto’ van mijn buik die toch al behoorlijk groeit. Van de week vroeg zelfs iemand of ik al bijna op het einde was. Nouja zeg! Ik moet nog 2,5 maand 🙂

20141128_113747

Twee weken terug kreeg ik van een oud-collega een kaartje voor een congres waar ik graag naartoe wilde. Zij had het kaartje over en wilde er niks voor hebben. Maar als ik een papierslinger voor haar wilde maken, mocht dat. Nou die heb ik natuurlijk gemaakt. Wat een fijne ruil.

imakin_allihoppa_3

Donderdag ging ik langs bij Jinske van Imakin om de zelfmaakpakketjes op te halen die wij samen ontwikkeld hebben. Dinsdag zal ik er meer over vertellen, maar ik kan nu alvast zeggen dat ze fantastisch zijn 🙂

IMG_4387

Oh en dat wandje links hebben Lucas en ik net dicht gemaakt met gipsplaten. Van de week deel ik meer foto’s van hoe ons huis er nu uitziet.

Verder deze week: maar liefst twee recepten, de tussenstand van ons huis dus en meer info over de zelfmaakpakketten.

Fijne week!

 

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “De week rond {allihoppa}”

  1. Denise says:

    Mooie buikfoto! En ik ben benieuwd naar de huisfoto’s.