De week rond {allihoppa}

Oei, vorige week was er geen week rond. Het was een wat saaie week, ik had weinig foto’s gemaakt, op zondag had ik veel andere dingen te doen, dus ik denk: ik sla ‘m een keer over. En toen kreeg ik opeens vragen waarom er geen week rond was! Oeps. Heel leuk om te merken dat mensen het graag lezen. Dus ik maak het deze keer goed met twee weken in een.

20141108_191648

20141108_155436

Daar gaan we. Ik begin met twee beelden die je hier het meest ziet: Lucas die aan het klussen is en ik en Flipper die een serie kijken. Haha, oeps. Mijn excuus is dat ik een baby maak, iets wat verrassend veel energie kost. Flipper vind het leven gewoon vermoeiend.

20141105_165633

Daarom kruipt ze soms gewoon in mijn vest om op mijn steeds dikker wordende buik te liggen. Dat is dan wel weer heel gezellig. En lekker warm.

Overigens die ik wat ik kan hoor, hier in huis. Maak je geen zorgen. Maar het echte kluswerk zit er niet meer in.

20141107_073656

Deze luchten maken het kluswerk dan weer helemaal de moeite waard.

20141107_180551

Ik ging op pad naar de officiƫle opening van de Winter Winkel in Amsterdam. Dat was heel gezellig. Veel bekende gezichten en hele mooie producten in die toffe Winter Winkel. Ga dat zien!

20141108_095709

De ontbijtjes in het weekend zijn mijn favoriete moment van de week. Geen haast, lekker kletsen en heerlijke broodjes van de bakkerij Vroeg die hier verderop zit.

20141110_135256

Ik begon aan een nieuw haakproject. Hopelijk slaagt ‘ie en kan ik binnenkort de tutorial hier delen.

20141112_144321

Toen mijn vader hier een dag kwam klussen, nam hij dit superschattige gordijntje mee dat vroeger op mijn eigen babykamertje hing. Mijn moeder maakte het. Ik moet ‘m een beetje aanpassen, maar volgend jaar hangt dit gordijntje hier op het kamertje van de baby.

winterbami_recept_allihoppa

Ik maakte eindelijk weer eens een recept om hier te delen. Daarvoor moest ik wel om 15.00 uur ’s middags de keuken in, want tegen de tijd dat we normaal eten is het veel te donker om foto’s te maken. Dus lekker gekookt, foto’s gemaakt, alles weer de pan in en ’s avonds lekker gegeten. Ach en wee, het leven van de blogger. Gelukkig is dit recept eigenlijk nog lekkerder als je het een dag later ofzo eet, dus even wachten is helemaal geen probleem.

The-Disappearance-of-Eleanor-Rigby

En dan ging ik nog naar deze film. Heel mooi! Je moet er wel even de tijd voor nemen, want hij bestaat uit twee delen (zijn visie op het verhaal, en haar visie op het verhaal) en dat is samen zo’n drie uur film. De film laat heel mooi zien hoe twee personen verschillend kijken naar wat er in hun relatie is gebeurd en misgegaan. Niet per se een heel vrolijke film, maar dat hoeft ook niet altijd.

 

 

 

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “De week rond {allihoppa}”

  1. Karlijn says:

    Het begint echt op te schieten met het huis he?! Wat leuk om dat gordijntje op de kinderkamer te hangen, dat ziet er vast heel leuk uit straks. En die film lijkt me mooi, ik houd juist wel van dat soort films. X

  2. Eva says:

    Die film lijkt me ook echt zo prachtig, geen idee dat hij al uit was.. wil er nu snel heen! šŸ™‚