De week rond {allihoppa} 2015-21

Deze week was: all work, no play. Of nouja, een beetje play wel gelukkig, maar vooral veel werken. Lekker om aan de slag te zijn hoor. Maar ik hoop dat er weer wat meer leuke dingen bij komen. Dit was mijn week. 

IMG_20150525_153238

Op woensdag, de dag dat ik niet werk, had ik even tijd om eens een babylegging te maken. Ik heb nog niet zo vaak iets gemaakt van tricot, rekbare stof dus, dus dat was even wennen. Ik ben dan ook niet helemaal blij met de afwerking. Maar gisteren kocht ik een tweeling stretchnaald en ik hoop dat ik daarmee de afwerking wat mooier kan maken. Ook kocht ik wat beter elastiek én shopte ik online heeeele leuke stoffen, dus hopelijk kan ik komende woensdag op voor poging 2 van de babylegging. Als het goed lukt, deel ik hier natuurlijk het resultaat met jullie én maak ik een diy.

IMG_20150527_190637

Ik maakte zoete aardappel met wortel, paprike en vegetarische balletjes uit de oven. Heel goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ik zie nu dat veel mensen bezig zijn met de Kook 5-daagse. Dan doe je op zondag alvast de voorbereidingen voor het eten voor de rest van de week, zodat je na je werk niet hoeft te stressen om het eten en zo klaar bent. Op zich handig, maar ik vraag me af of je op zondag dan niet heel druk bent met koken en voorbereiden. Bovendien vind ik het vaak ook wel fijn om op het moment te beslissen wat we gaan eten. Soms heb je nou eenmaal meer zin in het ene dan in het andere. Of wil je iets stevigers en dan weer iets lichters. Nee, ik denk niet dat het iets is voor mij.

IMG_20150528_200322

Donderdag gingen we na het eten even met de beentjes omhoog. We waren allebei zo moe! Haha, terwijl ik dit typ zie ik opeens linksonder op de foto een oog van Flipper me aanstaren. Die vindt dat niet zo erg als wij op de bank hangen 😉

IMG_20150530_155313

Zaterdag ging ik even met een vriend wat drinken en bijkletsen. Omdat het mooi weer was, maakten we ook nog even een wandeling langs de gracht. Wat is Utrecht toch een fijne stad!

IMG_20150531_092844

En gisteravond crashten we op de bank met deze film: Minuscule! Zo leuk! Het is een animatiefilm waarin niet gepraat wordt. Een lieveheersbeestje heeft de hoofdrol. Wij werden er heel vrolijk van!

Zo, hopelijk wordt het vandaag niet een al te druilerige dag en kan ik nog even naar buiten om een wandeling te maken. Nog even wat frisse lucht voordat ik weer een week moet werken. Ik moet echt weer een beetje wennen aan het werkende leven in combinatie met het zorgen voor een baby. Maar volgend weekend hebben we iets heel leuks op de planning staan, dus daar kijk ik nu al naar uit!

Fijne zondag!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

4 Reacties op “De week rond {allihoppa} 2015-21”

 1. Denise says:

  Wat een fijne foto’s. Die film lijkt me heel erg leuk, ook een leuke familiefilm denk ik?:)

 2. Annelies Vermeulen says:

  @Denise: Ja juist leuk voor de hele familie!

 3. Eva says:

  Wat een fijne foto’s! Ben benieuwd of het bij de 2e legging bij jou ook een stuk beter gaat, bij mij was het echt een verbetering al en het gaat telkens nog beter 🙂

 4. Annelies Vermeulen says:

  @Eva: Ja ik ben ook benieuwd. Woensdag ga ik aan de slag 🙂