De week rond {allihoppa} 2015-18

Deze week begon ik weer de dingen wat op te pakken. Ik had een gesprek voor een nieuwe freelance opdracht na mijn zwangerschapsverlof, ik ben plannen aan het maken voor workshops voor Allihoppa, maar natuurlijk ging ik ook gewoon weer lekker wandelen.

marqueeletter_diy_allihoppa_2

Het was ook de week van de gastblogs. Voor Visual Strands maakte ik een marquee letter. Daar zijn we begin van de week behoorlijk druk mee geweest. Ik ben dan op Koningsdag ook gewoon thuisgebleven. Ook omdat ik het niet zag zitten om met kleine Olivier over een drukke vrijmarkt te struinen. Met al die mensen en drukte.

speelkleed_diy_allihoppa_6

En voor I Love Eco maakte ik een speelkleed van vintage stoffen. Ook al een project dat meer tijd kostte dan ik van tevoren had verwacht. Al die driehoekjes! Maar het was de moeite waard, ik ben er nu heel blij mee.

IMG_20150429_094849

Ik had deze week een gesprek voor een nieuwe freelance opdracht. Lekker om weer met iets anders bezig te zijn dan alleen Olivier verzorgen (hoewel dat ook heel leuk is). Ik heb heel veel zin om straks weer aan de slag te gaan. Ook met het geven van creatieve workshops. Dus mocht je een winkel hebben, of een evenement en om een workshop verlegen zitten: laat het me weten!

IMG_20150430_132325

Het kleed voor de tuintafel kwam binnen. Kersenbloesem, ik vond het wel toepasselijk met al die bloeiende kersenbomen hier in de buurt. Ik ben ook nog verder gegaan met het opknappen van mijn tuinstoelen, maar nu is de verf op. Eerst weer naar de bouwmarkt dus.

risotto_allihoppa_2

We aten hele lekkere risotto. Het recept komt binnenkort online.

IMG_20150430_141832

Ik ging natuurlijk weer veel wandelen. Zo leuk dat de koeien weer buiten staan. En de schapen.

IMG_20150501_114224

Met een vriend sprak ik af voor lunch bij Broei en dronk ik een koffie. Ik had een hele tijd geen zin meer in koffie, maar nu drink ik het weer bijna iedere dag. Het heeft ook zoiets gezelligs, even koffie zetten.

IMG_20150502_141439

Ik hing twee eetgerelateerde posters op in de keuken, die overduidelijk nog steeds niet af is. De ene komt uit een oude Wrap en de andere uit Frankie magazine.

IMG_20150502_171000

En mijn schoonmoeder nam mooie seringen voor ons mee. Is het kale hoekje in de woonkamer weer een beetje opgevrolijkt. En van mijn ouders kreeg ik een citroenmelisse-stekje dat straks in mijn kruidentuinpallet kan staan. Moet ie nog wel even groeien.

Zo, dit was mijn week. Komende week ga ik weer lekker aan de slag voor Allihoppa en hopelijk wat leuks doen tijdens Bevrijdingsdag. Wat zijn jouw plannen?trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

5 Reacties op “De week rond {allihoppa} 2015-18”

 1. Yvonne says:

  Echt te gek, die letter! 😉 En wat tof dat je dat kleed voor iloveco maakte, leuk blog ook. Hihi Hop weer aan de koffie!

 2. Marjolein says:

  Mooie letter en mooi kleed! Door jouw blog krijg ik steeds zin om meer dingen zelf te doen (kussens voor de nieuwe tuinstoelen?). Maar eerst vandaag en morgen een trap lakken en een kamer afschilderen.

 3. Eva says:

  Die letter vind ik zoo gaaf! En citroenmelisse is echt een van mijn lievelings, die geur.. mm 🙂

 4. Denise says:

  Wat een fijne foto’s. Die seringen op de laatste foto.. <3<3

 5. Annelies Vermeulen says:

  @Yvonne: dankje! Mmm koffie 😉
  @Marjolein: Wat leuk! Kussens voor de tuinstoelen moet ik ook nog maken, dus wie weet maak ik er wel een diy van 🙂
  @Eva: Ja als citroenmelissetje is gegroeid, zet ik een kopje thee.
  @Denise: Ik hou zo van seringen.