De week rond {allihoppa} 2015-16

Zo, weer eens een updateje van mijn week. Deze week werd Olivier 9 weken oud, heb ik heel veel gewandeld (wat een weer!) en begon ik ook weer eens ouderwets aan een diy-project.

allihoppa_1

Elke dag wandel ik in Amelisweerd, hier in Utrecht. En elke dag vind ik het weer leuk. Zeker nu met het mooie weer en de lente, elke dag is er wel weer iets nieuws te zien: bloemen die uitkomen, lammetjes voor het eerst in de wei, de koeien, de wilgenkatjes. Ik vind het heerlijk. Dat ga ik nog missen als ik straks weer aan het werk ga.

allihoppa_2

9 weken is hij alweer.

allihoppa_5

“I am your father”

allihoppa_3

Het was zulk lekker weer dat wij buiten in de tuin konden eten. Ik maakte aardappel-sperzieboonsalade, een lekker zomers recept dat ik ook eens geblogd heb. Dat is wel het voordeel van onze tuin: bijna altijd is er wel ergens zon. Vorig jaar toen wij net het huis hadden, hebben wij ook vaak in de tuin ontbeten voordat we gingen werken. Dat voelde echt aan als vakantie. Hoewel het toen noodzaak was – het huis stond helemaal op de kop – hoop ik dat we het dit jaar ook weer gaan doen. Zo’n fijn begin van de dag.

allihoppa_4

Mijn ouders waren een paar daagjes naar zee geweest en kwamen op de terugweg even langs. Met een superleuk cadeautje voor Olivier. Zo schattig dit rupsje.

allihoppa_6

Indrukwekkend he 😉 In het weekend begon ik aan een nieuw projectje. Mijn schoonouders hadden waarschijnlijk mijn blog over mijn favoriete tuinmeubelen gelezen en vroegen of wij een tuinset wilden hebben die zij over hadden. Er moest alleen nog wel een en ander aan gebeuren. Dus sloeg ik aan het schuren van ’t weekend. En daarna geef ik de stoelen een mooi nieuw kleurtje. Kunnen we nog lekkerder buiten eten!

allihoppa_7

Zondag gingen we naar een brocante- en oldtimerbeurs in Wijk bij Duurstede. Ik had niet zo’n voorstelling bij Wijk bij Duurstede, maar ik had ook geen idee dat het zo mooi is! Een kasteel, een molen, schattige oude huisjes in smalle straatjes en gelegen aan de rivier. Echt prachtig! Het weer hielp daar ook zeker bij.

allihoppa_8

En op de terugweg haalden we een ijsjes, iets wat het vakantiegevoel helemaal omhoog haalde. En het blijft ook nog mooi weer deze week. Ik ga weer lekker veel naar buiten!

Fijne week!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “De week rond {allihoppa} 2015-16”

 1. Karlijn says:

  Hahahaha die foto van Lucas en Olivier 🙂

 2. Eva says:

  Wat lief dat rupsje! Ben trouwens erg benieuwd naar het eindresultaat van je tuinset 🙂

 3. Annelies Vermeulen says:

  @Karlijn: Ja ik moet er ook steeds zo om lachen 🙂
  @Eva: Natuurlijk deel ik het eindresultaat hier! Ben zelf ook benieuwd 🙂