De week rond {allihoppa}

Wow wat een heerlijk weer dit weekend! En dat voor het eerste weekend van november! 

Als eerste wil ik even heuglijk nieuws met jullie delen. Ik  ben er zelf in elk geval nogal enthousiast over. Op 15 november kun je namelijk een workshop Sneeuwbol maken volgen bij de Winterwinkel van het Ka-ching Collectief in Amsterdam. En ik geef die workshop! Kijk voor meer informatie op de website van het Ka-ching Collectief en mail mij als je wil meedoen. Ik heb er alvast heel veel zin in!

Kun je de 15e niet of hou je niet van sneeuwbollen, dan geef ik op 20 december nog de workshop Vilten dieren naaien. Meer info vind je op de website van het Ka-ching Collectief.

20141029_145958

Begin deze week had ik een afspraak met iemand voor een leuke nieuwe samenwerking. We spraken af bij het fijne Broei hier in Utrecht en omdat ik er zo lekker warm en droog zat, bleef ik er nog een paar uur werken. Een stuk inspirerender dan altijd thuis werken 🙂 En die samenwerking? Die hou ik nu nog even geheim, maar binnenkort kan ik er meer over vertellen.

20141030_125017

Ik mocht neuzen in de stoffencollectie van een overleden familielid van een vriendin. Ik zocht onder meer deze vrolijke gebloemde stoffen uit, en drie kussenhoezen en een heel leuk schortje. Ik ben nog aan het nadenken over een project om de stoffen bij te gebruiken, misschien iets met patchwork?

20141030_134219

Ook ging ik aan de slag met een leuke nieuwe diy. Binnenkort komt die hier voorbij!

20141031_095749

Vrijdagochtend ging ik naar Creative Mornings. Elke laatste vrijdag van de maand is er een inspirerende talk van een creatieve ondernemer. Heel leuk om naartoe te gaan, al moet je er wel vroeg je bed voor uit, want het begint al om 9.00 uur. Maar dan begin je wel geïnspireerd aan je vrijdag! Deze keer spraken de drie eigenaren van From Form over hun werk. Ik werd erg blij van hun filmpjes. Check die vooral eens uit.

Omdat ik wat tijd moest overbruggen tot een volgende afspraak werkte ik nog even bij de Coffee Company. En ik kon het bananenbrood niet weerstaan. Mmm zo lekker!

20141031_125825

Deze kaart met quote kreeg ik bij Creative Mornings en ik besloot ‘m te gebruiken om ons huis (waarvan de wanden dus nog gestuukt moeten worden) een beetje op te vrolijken. Eerder deze week kreeg ik al de takken met mooie rode bladeren.

20141031_154845

Vrijdagmiddag was het zulk lekker weer dat ik wel even het bos in moest. Zo fijn!

20141101_160547

Zaterdag vierde mijn opa zijn 97e verjaardag. Wat een leeftijd! Mijn opa woont in Flevoland en ik vind het altijd weer bijzonder om te zien hoe het daar zo plat en recht en hoekig is. Zo anders dan waar dan ook in Nederland.

20141102_124457

Oja en deze week stonden mijn herfstige wortels in de Margriet!

En wat staat er deze week dan nog te gebeuren? Morgen vind je hier een hele toffe binnenkijker die ik maakte bij Anne van Midden van Inspire Styling. Die wil je niet missen! Ook deel ik nog een herfstige diy en komt er nog wat fijne inspiratie voorbij.

Fijne week!

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “De week rond {allihoppa}”

  1. Manon says:

    Nog gefeliciteerd met opa en zijn 97e verjaardag!!

  2. Annelies Vermeulen says:

    Dankjewel Manon! Op naar de 98 🙂