De week rond {allihoppa}

Dit is een kluseditie van De week rond. Niet dat ik niks anders heb gedaan dan klussen, want ik ging naar yoga, ging oefenen met de band, ging heerlijke en prachtige taart eten bij Frauke en ging lekker eten bij vrienden. Maar daar zijn dus geen foto’s van. En eigenlijk vind ik dat niet erg, want ik ben liever ergens echt aanwezig dan dat ik alleen maar druk ben met foto’s maken. Maar dat is voor deze rubriek weer een beetje jammer 🙂

20141021_084741

Begin van de week zou het gaan stormen, dus besloot ik voor het eerst met de bus naar het centrum te gaan in plaats van te fietsen. Ik vond dat een heel slim idee. Maar de bus kwam te vroeg, dus stond ik ruim tien minuten langs de weg bij de bushalte te wachten op de volgende bus. En er is daar geen bushokje. Maar gelukkig had ik dit uitzicht. De volgende dag stond ik er overigens weer een tijd, want de bus was weer te vroeg. Ik ga hiervan leren.

20141023_141826

Flipper en ik skypeten met een vriendin die in België woont. We zien elkaar niet vaak, maar in lang skypen zijn we dan wel weer heel goed.

20141023_124934

Ik maakte een diy van mooi papier. Binnenkort komt die online!

20141024_131900

Mijn vader kwam langs om een dagje te klussen. Dus ik trok ook de werkhandschoenen aan en hielp een handje. Natuurlijk wel met de nodige pauzes in mijn relaxstoel 🙂

20141024_151325

Ik zag laatst op Pinterest leuke zeshoekige kastjes. Ik vroeg mijn vader of hij die kon maken en hij maakte deze proefzeshoek die ook al heel goed gelukt is. Daar heb ik wel een plannetje voor. En met de echte zeshoekkastjes gaat mijn vader binnenkort aan de slag en als het goed is maakt hij ook nog een tutorial. Is dat niet tof?

20141026_123103Zondag weer een klusdag. Ik maakte deze wand dicht met gipsplaten en ben best wel trots op het resultaat. Ooit word ik nog eens een echte klusser.

Wat kun je deze week verwachten op allihoppa.nl? In elk geval een heel leuke boekrecensie, een interview met Vera van Franje Design en de creatieve markt en workshopagenda voor november. En wie weet nog wel meer!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties