De week rond {allihoppa}

Wat is het toch lekker om na drukke dagen gewoon een dagje thuis te zijn. Lekker rustig aan ontbijten met broodjes van de bakker en daarna een blogpostje schrijven 🙂 De afgelopen dagen waren behalve druk ook heel erg leuk. Met de Woonbeurs, een binnenkijker die ik maakte bij een vriendin en Meet the Blogger. 

20140929_102735

Maandag begon ik de week met fotograferen voor mijn nieuwe tekstschrijfwebsite anneliesvermeulen.nl die Babette aan het maken is. Er miste nog beeld voor de header en voor een aantal pagina’s, dus heb ik hier in de onaffe badkamer wat foto’s gemaakt. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van de website, en ik kan alvast verklappen dat het er nu al heel goed uitziet 🙂

20140929_121140

Flipper was een beetje zielig. Ze viel van de trap en liep daarna mank. Hoewel ze er zelf niet veel last van leek te hebben – ze sprong gewoon over hekjes en rende de trap op – toch maar even langs de dierenarts. Niks gebroken, maar wel de rug en heupen gekneusd. Nu krijgt ze pijnstillers en mag ze even niet meer naar buiten. Gelukkig loopt ze al weer wat soepeler, dus het lijkt erop dat het helemaal goed komt. Maar wat vind ik het toch zielig als beestjes iets hebben.

20141001_080116 20141003_090635Het is hier ’s ochtends steeds erg mistig. Maar dat levert wel mooie plaatjes op. Toen ik de bovenste foto vanuit de tuin maakte, stopte er een fietser die precies dezelfde foto ging maken. Vijf minuten later was de zon weer achter de mist en wolken verdwenen.

20141001_180341

993796_762449660444122_2167536695269329596_n

Woensdagavond nam Lucas me mee uit eten. Het was tot op het laatst een verrassing waar. Van tevoren gingen we ergens in de buurt wat drinken, maar ook die locatie wilde Lucas pas op het laatste moment doorgeven. Ik voelde me net een deelnemer aan Wie is de Mol. Uiteindelijk hebben we gegeten bij restaurant Saffier hier in Utrecht. Het is een authentiek Marokkaans restaurant waar we heerlijke vegetarische couscous en tajine hebben gegeten. En zie dat toetje!

binnenkijker_allihoppa

Vrijdag ging ik eerst naar Zaandam om daar foto’s te maken van het huis van Margriet. Ze vertelde dat ze dacht dat ze wel een leuk huis had, nou dat was niet gelogen! Heel veel vintage, alle meubels hebben een verhaal. En ze houdt ook nog eens van zelf dingen maken. Binnenkort vind je hier veeeeel foto’s en een interview met Margriet.

woonbeurs_allihoppa

Vanuit Zaandam reisde ik naar Amsterdam waar ik at met Babette. Daarna gingen we met Annabel naar de Woonbeurs. Mijn favorieten: de huizen van 101 Woonideeën en VT Wonen. Vorig jaar was ik er ook en ik vond het jammer om te zien dat er dit jaar zo veel hetzelfde was. Weinig vernieuwing. Wat dat betreft verheug ik me op de Dutch Design Week binnenkort, waar ik me hopelijk meer kan laten verrassen.

20141004_143353

En gisteren was ik bij Meet the Blogger. Wat was het leuk om bekende bloggers en voor mij nieuwe gezichten te zien. Het was erg gezellig. In vergelijking met voorgaande jaren waren er veel meer verschillende dingen te doen: er was een markt, er waren talks in kleinere settings, bloggers mochten hun blog voorstellen aan het publiek. Maar het hoogtepunt? Het interview met Katie van Kinfolk. Kinfolk is een van mijn favoriete tijdschriften, dus ik hing aan Katie’s lippen. Nooit gedacht trouwens dat ze zo jong zou zijn 🙂

Zo, en dan nu even een dagje thuis. Opruimen, schoonmaken, klussen, en ik heb er nog zin in ook 🙂 Fijne zondag!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “De week rond {allihoppa}”

  1. Milou says:

    De foto met de zon en mist is prachtig! En toch wel een beetje jaloers op dat interview met Kinfolk 😉