De week rond [allihoppa]

Hai! Daar ben ik weer. Mijn eerste blog sinds de vakantie. Het was heerlijk om even weg te zijn én om veel te klussen aan het huis. Hebben jullie ook een fijne zomer gehad?

Als eerste wil ik alle gastbloggers hartelijk bedanken voor hun lekkere recepten, mooie diy’s en fijne tips van de afgelopen weken. De bloggers hebben duidelijk veel tijd en aandacht besteed aan de mooie artikelen. Heel erg bedankt! Ik heb er erg van genoten. Hopelijk jullie ook?

Ik zal binnenkort (deze week hopelijk) een update maken met hoe ons huis er nu uitziet. Verwacht geen blinkende keuken, stralende badkamer en prachtige woonkamer hoor. Maar we zijn wel degelijk opgeschoten. Al kom je helaas ook steeds weer nieuwe dingen tegen die moeten worden aangepakt. Maar daarvan is hopelijk het eind in zicht.

bretagne_allihoppa_7

bretagne_allihoppa_6

bretagne_allihoppa_5

bretagne_allihoppa_4

bretagne_allihoppa_3

bretagne_allihoppa

Tussen het klussen door zijn we een weekje naar Bretagne geweest. Het plan was eigenlijk om te gaan kamperen in Denemarken. Maar daar was het weer zooo slecht. We hadden nog niks voorbereid of geboekt, dus gelukkig konden we nog alle kanten op. Uiteindelijk zijn we in Bretagne uitgekomen. Niet dat het daar nu zo warm was (ongeveer 20 graden), maar de zon scheen, er was zee, we hoefden even niks en dat was dus heel fijn! We hebben allebei eindelijk weer eens een boek uitgelezen. Ik las Mr Mercedes van Stephen King, een verjaardagscadeau, en vond het boek superspannend! Ik kon het bijna niet wegleggen. Maar dat heb ik toch gedaan omdat we ook wel wat anders wilden zien dat zwarte letters op wit papier. We hadden onze fietsen mee, dus fietsen we veel naar het strand en door de duinen.

20140830_155401

20140830_103420

En gisteren was dan de Food & Designtour die ik samen met Ria van More Than Mayo organiseerde. We gingen met een groep van 8 bloggers en instagrammers langs een aantal leuke winkels, cafe’s en restaurants in Utrecht. Om inspiratie op te doen, om Utrecht te ontdekken en om gewoon een gezellige dag te hebben. En gezellig hadden we het! We waren met een ontzettend leuke groep mensen. Bij de meeste plekken waar we kwamen namen de eigenaren ruim de tijd ons te vertellen over hun zaak. Zo fijn om zo veel passie en enthousiasme voor hun werk te zien. Dat was ontzettend inspirerend. Het waren ook nog eens fantastische plekken, die ik ook niet allemaal kende ondanks dat ik in Utrecht woon. Ik zal binnenkort alle adresjes van de tour hier delen. Dan kunnen jullie met eigen ogen zien wat Utrecht te bieden heeft. En als je daar niet op kan wachten, check dan vooral #fooddesigntour op instagram. Daar zie je veel foto’s! Oh man, ik vond het zo leuk dat ik elke week wel zo’n tour wil organiseren. Al was het maar voor de lekkere hapjes 😉

Kijk daar zijn we (zonder Ria die de foto maakte):

Screenshot_2014-08-31-11-13-51

En dan is vandaag de laatste dag van mijn vakantie. Morgen ga ik aan de slag bij een nieuwe webredactieklus. Die dagen zullen vast om vliegen en dan ga ik vrijdag alweer iets leuks doen! Een weekendje Leuven met Yvonne van Mouseblossom, Babette van Broesj en Margriet van Maggie Again! Ik heb er ontzettend veel zin in. Vorig jaar zijn we een weekend naar Mechelen geweest en ik heb toen zo veel gelachen dat ik er buikpijn van had.

Als je meer foto’s van mijn dagelijkse avonturen wil zien, kun je me volgen op instagram: @alli_hoppa.

Een hele fijne zondag en een fijne week!trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “De week rond [allihoppa]”

  1. Vera says:

    Zo ik kom er nu pas achter dat jij ook een blog hebt! Wat leuk! De food-design-tour is echt een fantastisch idee. Wat een super leuke manier om een groep mensen beter te leren kennen! En heel veel plezier in Leuven. Doe de groetjes aan de meiden en hopelijk kom je weer met buikpijn terug want dat betekent dat het leuk was 😀

  2. Annelies Vermeulen says:

    Ik doe ze de groeten! Dankjewel!

  3. Eva says:

    Wat een mooie foto’s zeg!! De Food & Designtour leek me ook erg leuk 🙂