De week rond [allihoppa]

Een dagje later dan gebruikelijk. Maar het weekend was dan ook anders dan gebruikelijk. Wie mij volgt op twitter of instagram (@alli_hoppa) had het al gezien: ik was in Leuven! Oh en ook nog even in Brussel.

Het was een heerlijk weekend vol lol, shoppen, koffie en lekker eten. Een geweldig weekend om mijn eerste werkweek na de vakantie mee af te sluiten.

Maar eerst moest er nog gewerkt worden. Ik schreef deze week teksten voor een bedrijf over badproducten. En dat terwijl mijn eigen badkamer, tja, ik heb helemaal geen badkamer haha. Voor de mensen die benieuwd zijn naar hoe mijn huis er nu uitziet (ramptoeristen ;)) heb ik komende woensdag een blog geschreven.

20140902_171829

Flipper kan soms zo zeuren over voer dat ik riep: ‘Ga toch lekker een muis vangen.’ Een kwartier later kwam ze aan met een muis. Uh dat was nou eigenlijk ook weer niet de bedoeling. Maar als ze dan weer zo ligt te slapen, is dat allemaal weer vergeten.

20140831_183409

Die andere beestjes hier eten soms zulke lekkere salades dat ik best bij ze wil aanschuiven. Maar als het om eten gaat, zijn ze helaas niet zo vrijgevig.

En ik schreef voor de blog moodkids een pinspiratie-blog met mijn favoriete diy’s.

2014-09-05 17.43.27

En zo gingen we vrijdag dan op pad naar Leuven. Met Margriet, Yvonne en Babette. Vorig jaar gingen we voor het eerst op ‘roadtrip’, naar Mechelen die keer. We kenden elkaar toen eigenlijk helemaal niet. Maar het was zo gezellig dat we sindsdien elke dag whatsappen over alle belangrijke, maar vooral onbelangrijke zaken in ons leven. 165 berichten gemist? Het kan je zomaar gebeuren.

20140906_112002

Waarom we naar Leuven gingen, weet niemand meer precies, maar het is echt een leuke stad. Niet zo groot als Antwerpen of Brussel, maar genoeg leuke winkels en cafés om een paar leuke dagen te hebben. Kijk bijvoorbeeld bovenstaande foto. Ooit zo’n geweldig interieur van een winkel gezien? Ik ga nog een hotspots-blogpost maken over Leuven, waarin ik alle leuke adressen deel.

20140906_152955

Om de kermis in de stad te ontlopen, namen we een kleine omweg waardoor we een beetje verdwaalden. Maar toen kwamen we in deze winkel terecht. Helemaal vol met stoffen, fournituren, papier, noem maar op. Zo gaaf!

20140906_110552

Deze bloempotten zag ik in een kledingwinkel. Het lijkt me heel tof om eens zoiets zelf te maken. Zo kleurrijk!

IMG-20140906-WA0011

Dit is een foto van Yvonne. Eerst pest ze me en dan maakt ze snel een foto. Mooie boel! 😉

20140907_124451

Natuurlijk wilden we ook nog naar een rommelmarkt, maar in Leuven zelf waren die er niet. Dus hebben we een studie gemaakt van alle rommelmarkten in de buurt waaruit bleek dat die in Brussel het dichtstbij was. Op naar Brussel! Zo werd het toch nog een echte roadtrip.

En na zo’n leuk weekend dan nu gewoon weer aan de slag. Wil je meer foto’s van mijn dagelijkse dingen zien? Volg me dan op instagram @alli_hoppa.

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

5 Reacties op “De week rond [allihoppa]”

 1. Karlijn says:

  Wat een leuke roadtrip. Ik ben nog nooit in Leuven geweest maar al die foto’s die ik voorbij zag komen hebben me helemaal enthousiast gemaakt. Fijne nieuwe week!

 2. Yvonne says:

  Zo doe je dat! 😉
  Vind je nog snel met je roadtrip post hoor!
  XO

 3. Roadtrip Leuven – part 1 | Mouseblossom says:

  […] one of the silly photo’s I made of Babette and Annelies did make it to Annelies’ blog: here. There’s a weird one of me ‘photobombing’ Annelies too. It […]

 4. Ama de Jong says:

  Ik wil ook een zweefmolen in een winkel! Ik ben benieuwd naar de hotspots-blogpost.

 5. Lovely weekend in Leuven - Broesj BlogBroesj Blog says:

  […] Mouseblossom – Part 1 Mouseblossom – Part 2 Allihoppa – De week rond […]