Allihoppa’s favorieten: blogs van 2014

Zo aan het eind van het jaar is het de tijd van het terugkijken. Terugkijken op het jaar, op alles wat je hebt gedaan. Dus kijk ik terug op mijn favoriete blogs van 2014.

In maart lanceerde ik deze nieuwe website allihoppa.nl. Daarvoor blogde ik ook, maar ik wilde het beter aanpakken. Met interviews, binnenkijkers, betere diy’s en lekkerder recepten. Of dat gelukt is, moeten jullie maar bepalen:) Bij het samenstellen van deze favorieten valt me op dat de blogs die ik het leukst vind, meestal de meeste tijd en moeite hebben gekost. Dat is mooi, want blijkbaar is het die tijd en moeite voor mezelf dus in elk geval waard. Aan de andere kant heb ik die tijd niet altijd voor een blog, dus het zal altijd een mix blijven van blogs die veel en blogs die minder veel tijd kosten.

allihoppa_babydeken_naaien_3

Deze babydeken was het eerste wat ik maakte voor mijn kindje. Ik vind de stof supermooi en het dekentje is superzacht en schattig. Ik ben van plan nog veel meer te gaan diy’en voor mijn baby’tje in het nieuwe jaar. Vrees niet, ik ben niet van plan van allihoppa.nl een baby- of mamablog te maken hoor. Maar helemaal babyvrij zal het hier ook niet blijven.

venkelpeersalade_allihoppa_2

Oh deze venkelpeersalade is mijn ontdekking van dit jaar. Zo lekker! Ik ben dol op salades en altijd op zoek naar nieuwe smaken, dus volgend jaar komen er vast nog meer saladerecepten voorbij.

aestheticyou_binnenkijker

Alle binnenkijkers die ik dit jaar maakte, zijn mijn favorieten. Zo leuk om bij iemand thuis te komen en te kletsen over interieur, zelfgemaakte spullen, etc. Maar de binnenkijker bij Nelleke is mijn allerfavorietst omdat zij de eerste was die mij een kijkje gunde in haar huis. En wat voor een huis! Alles zo mooi op elkaar afgestemd, het klopt allemaal zo goed.

Studio Femke Veltkamp

Toen ik besloot om naar allihoppa.nl over te stappen, was het mijn plan om mijn journalistieke achtergrond ook maar in mijn blog te laten zien en meer journalistieke artikelen te schrijven. Ik heb dit jaar ook wat langere artikelen geschreven waarin ik creatievelingen heb geïnterviewd. Dit vond ik superleuk om te doen. Maar het kost ook veel tijd en daarom zijn het er niet zo veel geworden als ik voor ogen had. Maar toch, dit artikel over de invloed van je werkplek op je creativiteit is een van mijn favorieten van 2014.

deken_diy_allihoppa

En dan als laatste nog een diy: deze gehaakte ruitendeken. Man wat heb ik er lang over gedaan. Maar ik maakte ‘m af en alleen daarom is het al een favorietje 🙂

Ik ben trouwens wel erg benieuwd wat jullie de leukste blogs op allihoppa.nl vinden. Is dat een van bovenstaande? Of een heel andere? En wat zou je hier (meer) willen zien in 2015?trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

6 Reacties op “Allihoppa’s favorieten: blogs van 2014”

 1. Denise says:

  Fijne blogs! Ik vind de diy van de babydeken heel gaaf. Maar ik vind de binnenkijkers van de verbouwing in jullie huis ook erg leuk om te volgen 🙂 Alvast een heel fijn nieuwjaar!

 2. Sofie says:

  Super! Doe zo verder!
  De binnenkijkers zijn echt mijn favoriet hier!

 3. Karlijn says:

  Ik blijf je babydeken toch zo mooi vinden! Mooi overzicht hoor. X

 4. Dewi says:

  Haha, ‘mijn allerfavorietst’ 🙂

  Ik vind de blogjes met foto’s van jullie mooie opknaphuisje zo leuk! Hoop dat er nog veel gaan komen 😀

 5. Eva says:

  Mijn nieuwst favoriete is ook wel de babydeken, die hier op de bank ook niet zou misstaan trouwens 😉 Maar het meest kijk ik nog wel uit naar de verbouwingupdates, zo spannend en stoer!

 6. Annelies Vermeulen says:

  Wat leuk dat jullie de verbouwing zo leuk vinden. Daar heb ik nog genoeg over te delen namelijk 🙂