Het leuke van een diy bruiloft

Nog een paar foto’s van onze bruiloft dan. Het lijkt alweer zo lang geleden, terwijl we nog maar twee weken getrouwd zijn.

We hebben ons feest gehouden bij Lucas’ ouders in de garage van de woonboerderij. En dat was ook echt een garage he, nog helemaal niets dat in de buurt kwam van een feestruimte. Dus kwamen mijn ouders helpen de muren te witten, hebben Lucas’ ouders enorm veel werk verzet en wij zelf natuurlijk ook. We hebben de inrichting gedaan, we moesten zorgen dat de apparatuur voor de dj’s er was, dat er boxen en verlichting waren, dat er drinken was en eten. Een paar dagen voor de bruiloft hebben Lucas’ en ik samen met zijn ouders nog staan koken voor 45 man. Tja, het kost waarschijnlijk (zeker weten!) minder werk als je een zaal huurt met catering, maar wij wilden een persoonlijk feest. En dat is gelukt!

Zoals ik al zei was de locatie dus bij Lucas’ ouders thuis, mijn haar is gedaan door vriendin Renate, de (7!) taarten zijn gebakken door vriendin Frauke (nog geen foto’s van helaas), onze dj’s waren vrienden Hein, Rosine, Koen en Daniel, tijdens het feest hadden we hulp van vriendinnen van Lucas’ moeder (met mooie zelfgemaakte hartjesschorten), broer Nico en zus Ineke hebben veel werk verzet als ceremoniemeesters, en nog zo veel meer mensen hebben geholpen bij de voorbereiding en tijdens het feest. Nogmaals enorm bedankt allemaal! Het is heel bijzonder om zo’n bijzondere dag te delen met zo veel lieve mensen.

Alle foto’s zijn van Danique van 88forever, de leukste en beste fotograaf van Nederland 🙂trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Het leuke van een diy bruiloft”

  1. Diy papieren muurwaaiers | Allihoppa says:

    […] papieren waaiers perfect voor. Ik maakte ze al eens eerder, voor op onze slaapkamer. En ook op onze bruiloft versierden ze een muur. Maar ik deelde nooit een diy. Nu dus […]