molliemakeschristmas

Happy handmade christmas

Happy Handmade Christmas is een boek van de makers van Mollie Makes. Het boek kwam vorig jaar uit, maar dit jaar is het weer kerst  (verrassing!) en de zelfmaakideeën blijven leuk, dus kan ik het best nog even laten zien.
In Happy Handmade Christmas staan zelfmaakprojecten met papier, garen, stof en vilt. Dat maakt het lekker afwisselend. Je kiest waar je op dat moment zin in hebt. Helaas vind ik de projecten ook wat wisselend. Sommige vind ik heel, heel leuk en andere wat minder leuk.
Mollie Makes Christmas
Mijn favorieten zijn de gehaakte rendier (tja, rendieren doen het altijd goed bij mij), de dalapaardjes van papier en de vingerpoppetjes van vilt. Ach vooral die laatste zijn zo schattig. En het bestempelen van cadeaupapier en kaartjes doet mij eraan denken dat ik ook meer met stempels wil gaan doen. Zo simpel, maar zo’n leuk effect. De projecten staan goed uitgelegd, dus het gaat je zeker lukken (al zul je voor het naaldvilten toch wel enige ervaring moeten hebben). Achterin staan alle sjablonen die je zo kunt overnemen.
molliemakeschristmas_5
Kortom, als je op zoek bent naar een leuk handwerkproject voor de kerstvakantie, dan ben je bij dit boek aan het goede adres. Er staan meer dan genoeg leuke ideeën in.
Mollie Makes Christmas


trefwoorden: , , , , , ,
 
 
 
 

Reacties