Een mooie kersttafel – Urban Jungle Bloggers

Een plant op de kersttafel. Ik had er nooit aan gedacht om dit te doen. Maar door het thema van Urban Jungle Bloggers deze maand – a planty new year – bedacht ik dat op een mooie kersttafel ook best een plant past. En ja hoor dat kan zoals je ziet prima.

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_2

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_9

Voor deze kersttafel koos ik als kleuren wit en goud. Maar ik wilde ook wat natuurlijker materialen gebruiken en daarom koos ik voor kurk en hout. De enige kleur die eruit springt is het papier waarop het bestek ligt. De decoratie kocht ik bij Hema, Ikea, Flying Tiger en Dille & Kamille, waardoor het ook nog betaalbaar blijft.

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_4

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_6

Over die plant op de kersttafel: het staat heel leuk, maar het ligt er natuurlijk wel een beetje aan hoeveel eten je op tafel gaat zetten. En met kaarsen en planten zou ik ook een beetje oppassen. Maar tijdens de borrel en het dessert is er vast wel plek voor een plant op tafel.

Of je kiest voor wat kleiner groen op tafel. Bijvoorbeeld wat takken van een conifeer. Ik knipte deze van een boompje uit de tuin. Ruikt meteen lekker in huis!

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_3

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_5

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_7

Ken je Urban Jungle Bloggers niet? Urban Jungle Bloggers is gestart door Igor en Judith. Bloggers van over de hele wereld delen hun ideeën om van je huis een ‘urban jungle’ te maken met mooie planten. Elke maand is er een thema.

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_10

tablesetting_urbanjunglebloggers_allihoppa_8trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties