Cupcakeprikkers diy

Voor het feestje ter ere van de lancering van deze website, heb ik me uitgeleefd op allerlei leuke diy-ideeën. Want niks leent zich beter voor zelfmakers dan een feestje.

Voor de heerlijke cupcakes die Frauke bakte, maakte ik cupcakeprikkers om de boel nog wat op te vrolijken. Een aantal met mijn nieuwe logo erop gestempeld en een aantal gouden glitterprikkers.

Het feestje was trouwens heel gezellig. De zon scheen dus we konden in de tuin zitten. We zijn trouwens een heel aantal creatievelingen. Waaronder een aantal mensen die ik heb geïnterviewd voor deze blog en wiens interviews binnenkort hier te lezen zijn.We praatten over Etsyshops, bloemschikcursussen en wat al niet meer en we hadden cupcakes. Mmmmm cupcakes…

Wat heb je nodig

cocktailprikkers

maskingtape

eventueel een stempel en stempelkussen

goud crêpepapier

plakband (of maskingtape)

 

Doen

Knip voor de maskingtapeprikkers een stukje tape af. Plak dit recht op elkaar om het uiteinde van de cocktailprikker. Knip er twee hoekjes af zodat je een vlaggetje krijgt. Eventueel kun je nu nog met een klein stempeltje een afbeelding erop maken.

cupcakeprikker

Voor de gouden prikkers vouw je een stukje gouden crêpepapier om. Knip hier hartjes uit. Plak de hartjes met plakband of maskingtape om de cocktailprikker.

cakeprikkertrefwoorden: , , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “Cupcakeprikkers diy”

  1. Nelleke says:

    Erg mooi!!

  2. 7 fantastische feest-diy’s | Allihoppa says:

    […] feestje kan niet zonder hapjes. Maak mooie prikkers voor in je cupcakes (of in je blokjes kaas, olijven, augurken, wat dan ook). Simpel om te maken, […]