Ons huis: tuininspiratie

Onze tuin ligt nu nog vol met puin, oude radiatoren, hout en een aantal kasten die we onder zeil hebben staan. Het is nog wat lastig voorstellen dat dit ooit een droomtuin kan zijn.

Maar natuurlijk heb ik wel dromen en ideeën voor de tuin. Zo wil ik graag een grasveld om in de zomer op te liggen, een pergola met blauwe druif erop en veel wilde bloemen in de tuin.

Op de lange termijn willen we een nieuwe schuur bouwen aan de achterkant van de tuin. Onze tuin grenst aan het spoor, dus lijkt het ons fijn om een buffer tussen de tuin en het spoor te hebben. Minder inkijk en minder lawaai. Onze huidige schuur is zo’n jaren ’60 schuurtje dat niet echt bij het huis past. Onze nieuwe schuur wordt van hout, in dezelfde kleur als het huis. Let wel, dit is een meerjarenproject hoor. Die schuur staat er volgend jaar nog niet. Voor wat meer privacy zou ik dan ook een schutting om de tuin willen. Maar wel een gezellige schutting, met veel plantjes eraan.

Ik hou meer van een wilde tuin, dan een heel net aangelegde tuin. Deze foto’s spreken me dus wel aan.

tuin

pad

Via the simasek kiblerproject

 

En natuurlijk ook een fijn terras.

terras

via Dustjacket attict

terras_2

Via uw-tuin.nl

terras_3

Via Cox and Coxtrefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “Ons huis: tuininspiratie”

  1. Karlijn says:

    Oja, een wilde tuin! Dat vind ik zo mooi! Zou ik later ook graag willen. Ik ben heel benieuwd naar hoe die van jullie eruit gaat zien. X

  2. Eva says:

    Zo’n wilde tuin vind ik ook het mooiste! Wil al van jongs af aan een tuin zoals in de film / boek De Geheime Tuin, zoveel geheime stukjes, prachtig!!

  3. Project tuin a.k.a. de kaalslag | Allihoppa says:

    […] vanaf nu alleen maar beter kan worden. Omdat dit het begin is van een mooie tuin. Ik deelde al eens mijn ideeën voor de tuin. Die zijn wel min of meer hetzelfde gebleven, al zullen we er nu ook wat kinderspul aan toevoegen. […]