fonteyn_allihoppa

Allihoppa’s favorieten: een veranda in de tuin

Zoals je wel weet, ben ik bezig met de tuin. Ik deel niet voor niets al die tuintips 🙂 Maar behalve tips, heb ik ook nog dromen voor de tuin. Bijvoorbeeld een veranda.

Nu kom je bij ons via de achterdeur direct de keuken in. Op zich geen probleem. Behalve als je enorme modderschoenen hebt, of een natte regenjas. Die wil je dan eigenlijk even ergens anders laten. Daarom dromen wij over een overkapping aan de achterkant van ons huis. Een fijne plek om schoenen, laarzen, regenpakken en wat dies meer zij achter laten. Een veranda dus.

Ook is een veranda een fijne plek om te zitten als het nog wel warm genoeg is om buiten te zitten, maar het wel een beetje regent. Ik zou ‘m dan gezellig aankleden met mooie planten, fijne stoelen (misschien wel een schommelstoel) en lampionnetjes. Lekker glaasje wijn erbij. Of een kopje thee. Oh ik zie ons al helemaal zitten!

Voor nu blijft het nog wel even bij dromen. Want al onze tijd, energie en ons geld gaat eerst naar de binnenkant van ons huis waar we eerst nog verder aan willen klussen. Maar op termijn zie ik die veranda er echt wel komen!

De veranda van Fonteyn vind ik mooi en deze zou prima bij ons huisje passen. 
 
 
 

Reacties